Ben jij al perfect? Nu hoop ik van ganser harte dat je ‘nee’zegt, want dat geeft mij de mogelijkheid om iets te vertellen over fouten, verbeteringen en veranderingen ( en het geeft me een beter gevoel als jij, net als ik, niet perfect bent).

Ik zie altijd nog zoveel verbetermogelijkheden, in mijn bedrijf, mijn eigen gedrag, mijn eigen communicatie, maar ook in die van andere mensen of organisaties. Maar wat is nou een goede manier om om te gaan met imperfecties bij mezelf of bij anderen?

Binnen Barcavela worden we regelmatig bij organisaties gevraagd om mee te denken over veranderingen en verbeteringen, en dan geldt het aloude adagium: iedereen wil veranderen, maar niemand wil veranderd worden. In de nieuwsbrief van februari vind je daarom een link naar een blog over het omgaan met fouten en verbetermogelijkheden en naar een blog over de growth mindset met tips over het geven van complimenten.

Klik hier om de nieuwsbrief van februari te lezen.

Wil je de nieuwsbrief elke maand per mail ontvangen? Schrijf je dan hier in, en ontvang gratis het e-book Denkhoeden van De Bono