Tijdelijke huurder gezocht voor ons woonhuis in Meerssen; 3 maanden: juni / juli / augustus 2020

Ons huis huisoppas gezochtligt in het dorp Meerssen, dat goed verbonden is met het centrum van Maastricht; 10 minuten met de auto, 5 minuten met de trein of 20 minuten met de fiets. Het treinstation ligt op 200 meter van het huis.

Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 werkkamers. Op de begane grond is de entree (vide), grote woonkamer, een comfortabele keuken met alle voorzieningen en een slaapkamer.  Op de eerste verdieping liggen twee slaapkamers en twee kamers die worden gebruikt als thuiskantoor. Het huis is omgeven door een tuin met diverse zonnige zitplekjes, en overal is licht. Vanuit de keuken of woonkamer stap je zo de tuin in.

Het dorp Meerssen heeft alle winkels en supermarkten (LIDL, Jumbo, AH) die je nodig hebt voor eten, kleding en voorzieningen. Op de markt zijn verschillende leuke restaurants. De beste patissier uit Frankrijk  (Smores) biedt geweldige croissants, chocolade en gebak. Meerssen ligt op 6 km van het prachtige centrum van Maastricht, op 20 km van Heerlen en van Sittard, en ligt midden in de euregio Aken-Luik-Maastricht. Binnen een uur ben je in Keulen, Düsseldorf, Antwerpen of Brussel; de hogesnelheidstrein brengt je zelfs in 2,5 uur naar Parijs.

Het huis is te tijdelijk beschikbaar omdat de eigenaren, twee academische ondernemers, in die periode door Europa fietsen (maar bij problemen uiteraard wel bereikbaar zijn). Dit huis is  daarmee perfect voor een stel of gezin dat tijdelijke huisvesting zoekt  (bijvoorbeeld tussen twee koopwoningen in, bij een verbouwing, een zomercursus of tijdelijke baan.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Paul Borm op via +31641725351 (mobiele telefoon) of via e-mail