2019 was een prachtig jaar voor Barcavela met mooie opdrachten die we als team mochten oppakken.

opdrachtgevers barcavela 2019

opdrachtgevers 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze opdrachtgevers waren weer heel divers: zorg, onderwijs, industrie, zakelijke dienstverlening en semi-overheid. Door een aantal mooie opdrachten bij het MUMC, onder andere rondom de Poli van de Toekomst, en een aantal opdrachten in de lokale maakindustrie (metaal)  heeft de focus van de dienstverlening in 2019 in de zorg en de industrie gelegen.  Toch hadden we daarnaast ook nog 7 opdrachtgevers in andere branches. Wij genieten erg van deze afwisseling, en hopen ook in 2020 weer in verschillende branches te mogen werken.

activiteiten barcavela

Ook het dienstenpakket was  in 2019 weer heel divers: van procesbegeleiding en projectmanagement tot teamcoaching, training en individuele coaching. De focus van de activiteiten is de laatste jaren duidelijk verschoven richting grote organisatie-ontwikkelingstrajecten. We vervullen binnen deze trajecten verschillende rollen, waarbij de activiteiten ook verdeeld zijn tussen de teamleden. Individuele coaching wordt vooral nog aangeboden binnen de grotere trajecten, en steeds minder als aparte dienst.  In 2020 zal de focus ook weer liggen op organisatieontwikkeling en teamontwikkeling.

Een aantal jaar geleden hebben wij de stap gezet naar werken op fietsafstand, en dat heeft inmiddels duidelijk zijn vruchten afgeworpen; 95% van de activiteiten vindt plaats binnen een straal van 20 kilometer, wat een positief effect heeft op de reistijd, de ecologische footprint en op ons werkplezier!

team barcavelaAfgelopen jaar hebben we veel opdrachten gezamenlijk aan kunnen pakken. Barcavela is in 2006 gestart als eenmansbedrijf, en wat is het dan heerlijk om in 2019  zo nauw samen te mogen werken met 10 andere professionals.  In 2020 hopen we ook weer veel coproducties te kunnen leveren.