Zoek je ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling? Heb jij, of een van je medewerkers, behoefte aan coaching of loopbaanadvies?

Er is weer een tijdelijke subsidieregeling voor werkenden, waaronder flexwerkers en zelfstandig ondernemers, én niet werkenden, die zich aanmelden voor een ontwikkeladviestraject. De subsidie verzorgt een gedeelte van de financiering van het persoonlijke loopbaanadvies, waarmee je een beeld krijgt van je situatie en waarmee je een eerste stap kunt zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op je arbeidsmarktpositie.

Het doel van het Ontwikkeladvies is je  bewust te maken van het belang van jezelf blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan, in je bedrijf of als zelfstandige, en inzichtelijk te maken wat jouw individuele ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden zijn . Via de NOBCO is Ellen Schiffeleers inzetbaar als loopbaancoach ;  klik hier:  https://www.nobco.nl/coach/zoeken