De Nobtra (Nederlandse Orde van Beroepstrainers) heeft met de overheid afspraken gemaakt waardoor wij weer ,veilig en vertrouwd, fysiek groepen mogen trainen. We houden ons aan het Protocol Veilig Trainen. Wij voldoen aan alle voorwaarden en zijn dan ook superblij dat we weer in 3D mogen trainen.

Corona-proof

Natuurlijk blijven we alle ontwikkelingen volgen en zorgen we dat we de trainingen verantwoord geven. We willen steeds de meest actuele maatregelen en richtlijnen aanhouden en we blijven de afspraken dan ook nauwlettend in de gaten houden. Als mensen vanwege quarantaineregels, ziekte of persoonlijke overwegingen toch niet live aanwezig kunnen zijn, dan werken we blended. Liefst via Zoom, waar nodig via Teams (of Skype of GoogleMeet of Whatsapp). We willen dat iedereen zich veilig en welkom voelt!

Onze aanpassingen

  • We werken met een maximale groepsomvang van 25 personen.
  • De trainingslokaties waar we werken moeten aan een aantal eisen voldoen: ze moeten een goedgekeurd ventilatiesysteem gebruiken, voldoende ruimte hebben om de stoelen op voldoende afstand van elkaar te zetten, en het pand, met natuurlijk ook enige flexibiliteit van iedereen, moet veilig ingericht zijn mbt verplaatsingen.
  • We werken als trainers met doorzichtige mondkapjes, zodat we veilig én zichtbaar én verstaanbaar zijn.
  • We richten onze trainingen zo in dat er weinig beweging is, en we werken in vaste kleine groepjes.
  • In verband met een goede ventilatie zullen we de ramen en deuren zoveel mogelijk openhouden. Het kan dus fris zijn in de ruimtes, dus het is fijn om zelf een extra vest of bijvoorbeeld een eigen dekentje mee te nemen.
  • We zorgen voor voldoende handgel en wegwerp tissues, en voor desinfectie doekjes die je zelf kunt gebruiken (bijvoorbeeld voor het toilet of de koffiemachine).
  • We desinfecteren frequent de oppervlakten die veel worden aangeraakt.
  • Om filevorming in de pauze te voorkomen vragen we toiletbezoek niet uit te stellen tot de pauze.
  • Iedereen die niet fysiek aanwezig kan of wil zijn bieden we de mogelijkheid om deel te nemen via een digitaal platform.
  • We vragen iedereen zich aan de algemene richtlijnen te houden (afstand, mondkapje bij verplaatsingen, handhygiëne, niezen/hoesten in elleboog, thuis blijven bij klachten).

mondmasker

 

We hopen dat onze opdrachtgevers snel weer het vertrouwen hebben dat ze veilig kunnen trainen. Wij staan voor jullie klaar.