De Nobtra (Nederlandse Orde van Beroepstrainers) heeft met de overheid afspraken gemaakt waardoor wij veilig en vertrouwd, fysiek groepen mogen trainen. We houden ons aan het nobtra protocol veilig trainen 25 januari 2022 Wij voldoen aan alle voorwaarden en zijn dan ook superblij dat we weer in 3D mogen trainen.

Corona-proof

Natuurlijk blijven we alle ontwikkelingen volgen en zorgen we dat we de trainingen verantwoord geven. We willen steeds de meest actuele maatregelen en richtlijnen aanhouden en we blijven de afspraken dan ook nauwlettend in de gaten houden. Als mensen vanwege quarantaineregels, ziekte of persoonlijke overwegingen toch niet live aanwezig kunnen zijn, kijken we naar mogelijkheden om blended te werken. Liefst via Zoom, waar nodig via Teams (of Skype of GoogleMeet of Whatsapp). We willen dat iedereen zich veilig en welkom voelt!

Onze aanpassingen

  • We werken met een maximale groepsomvang.
  • De trainingslokaties waar we werken moeten aan een aantal eisen voldoen: ze moeten een goedgekeurd ventilatiesysteem gebruiken, voldoende ruimte hebben om de stoelen op voldoende afstand van elkaar te zetten, en het pand, met natuurlijk ook enige flexibiliteit van iedereen, moet veilig ingericht zijn mbt verplaatsingen.
  • We richten onze trainingen zo in dat er weinig beweging is, en we werken in vaste kleine groepjes.
  • In verband met een goede ventilatie zullen we de ramen en deuren zoveel mogelijk openhouden. Het kan dus fris zijn in de ruimtes, dus het is fijn om zelf een extra vest of bijvoorbeeld een eigen dekentje mee te nemen.
  • Wij vragen iedereen een mondkapje te dragen als zij geen 1,5 m afstand kunnen houden of als zij zich verplaatsen. Het mondkapje mag af als mensen zitten én 1,5m afstand kunnen houden tot anderen.
  • Om filevorming in de pauze te voorkomen vragen we toiletbezoek niet uit te stellen tot de pauze.
  • We vragen iedereen zich aan de algemene richtlijnen te houden (afstand, mondkapje bij verplaatsingen, handhygiëne, niezen/hoesten in elleboog, thuis blijven bij klachten).

mondmasker

 

We hopen dat onze opdrachtgevers het vertrouwen houden dat ze veilig kunnen trainen. Wij staan voor jullie klaar.

nobtra protocol veilig trainen 25 januari 2022