Entrepreneurship

Goed zijn in je vak is nog geen garantie voor succes. Dus hoe doen ze dat toch, die succesvolle ondernemers die niet alleen goed zijn in hun vak, maar hun bedrijf ook nog zo weten neer te zetten dat hun diensten gretig aftrek vinden. Daar moeten trucs voor zijn, slimme ideeën, goede strategieën. En wat de een kan, daar  kan de ander van leren, toch?

  • Wil je graag een succesvol bedrijf hebben?
  • Ben je zelfstandig professional, of ben je van plan om binnenkort een bedrijf te gaan starten?
  • Wil je gestructureerd heel veel leren van wat anderen al goed doen?
  • Ben je pro-actief, leergierig en ondernemend?
  • Wil je praktisch aan de slag met nieuwe inzichten?
  • Wil je gebruik maken van nieuwe netwerken?

Dan biedt Barcavela biedt een modulair aanbod, waarin je, afhankelijk van jouw wensen en behoefte, gebruik kunt maken van een van de losse workshops, van individuele coaching, of van de Leergang Succesvol Ondernemen.

Barcavela heeft ruime ervaring op het gebied van ondernemerschap en ondernemerschaps-trainingen. Barcavela heeft talloze ondernemers ondersteund bij het opzetten en professionaliseren van hun eigen bedrijf. Kijk maar eens op LinkedIn voor aanbevelingen. Daarnaast verzorgt Barcavela voor diverse grote opdrachtgevers (oa Kamer van Koophandel, Universiteit Maastricht) trainingen over ondernemerschap. Het team van Barcavela helpt je om succesvol te ondernemen: Maak van je hobby een bedrijf !

informeren, instrueren, motiveren, overtuigen

PRODUKTEN

Organisatieontwikkeling

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van modules die, afhankelijk van uw behoefte, gecombineerd kunnen worden.