Slimme mensen wijzer maken

Team ontwikkeling

Teamontwikkeling

Hoe zou uw team nog beter kunnen performen? Wat hebben uw mensen nodig om nóg betere professionals te zijn?

Als wij met organisaties aan het werk zijn komen we soms fantastische teams tegen, die blindelings op elkaar vertrouwen, elkaar zonder woorden aanvoelen en topprestaties neerzetten. Vaker gebeurt het dat wij worden ingeschakeld op het moment dat het team net níet zo super presteert. Dat kan aan allerlei externe omstandigheden liggen maar kan ook een interne oorzaak hebben (zoals bijv. teamovertuigingen, een nieuwe leidinggevende, teamwisselingen, of interne projecten).

Barcavela biedt diverse diensten op het gebied van teamontwikkeling, van inzicht en reflectie, tot kennisdeling en oefening. Wij werken met verschillende gedrags- en persoonlijkheidstesten (DISC, MBTI, Management Drives, Denkhoeden), maar maken ook gebruik van modellen als Lencioni, de Circel van Invloed en Hoshin Kanri en van technieken als NLP en organisatie-opstellingen.

Elk teamontwikkelingswerk is maatwerk. Graag onderzoeken wij samen met u welke factoren de grootste invloed hebben op de teamperformance, om dan een programma op maat aan te bieden.

PRODUKTEN

Teamontwikkeling

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van modules die, afhankelijk van uw behoefte, gecombineerd kunnen worden.