Teamcoaching

Team Coaching is dé manier om tot een betere teamperformance en bezieling te komen.

Met Team Coaching besteden wij op basis van een gezamenlijk doel aandacht aan het ontdekken en benutten van krachten binnen het team en daarbuiten. We leggen de verschillen tussen mensen bloot en waarderen deze verschillen. Hierdoor worden uw mensen in staat gesteld om hun talenten optimaal te ontplooien en hun kansen te benutten.

Samen met u werken wij vanuit een gezamenlijke visie en brengen we de doelstellingen en processen van de organisatie, van het team en van de individuele medewerkers met elkaar in overeenstemming. De inhoud van het traject wordt op maat voor u gemaakt: volledig naar uw wens en behoefte, en passend bij úw probleem of doelstelling. Wij bieden zowel volledig fysieke trajecten aan als blended trajecten, waarbij we fysiek en online optimaal op elkaar afstemmen.

Na het bepalen van de doelstellingen vindt een intake met de individuele medewerkers plaats. In een aantal teambijeenkomsten (gemiddeld drie) werken we vervolgens met behulp van diverse technieken aan het gezamenlijke doel.

Een Team Coaching traject wordt afgesloten met een aantal praktische handvatten en een evaluatie. Voor een optimaal resultaat bieden wij Team Coaching altijd aan met een ondersteunende persoonlijke coaching voor individuele teamleden.

Omdat de coaches en trainers bij Barcavela tevens ruime ervaring hebben als organisatie-adviseur, kunnen we ons inzicht in bedrijfsprocessen en in sociale processen gecombineerd inzetten, om samen met uw team de beste resultaten  te bereiken.

PRODUKTEN

Teamontwikkeling

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van modules die, afhankelijk van uw behoefte, gecombineerd kunnen worden.

Informeer naar de mogelijkheden